Ons Team


 
 
 

 
   
   
   
 
 
Pascal Coppoolse – Tandarts
 
Afgestudeerd in 1993 aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Eerst waargenomen in Amstelveen en Almere en toen in Zwijndrecht terecht gekomen. Vanaf eind 1993 aldaar werkzaam. Grote affiniteit voor het werken met kinderen, de cosmetische- en endodontologische tandheelkunde. "Maar eigenlijk vind ik elke discipline in de tandheelkunde nog steeds erg leuk"! Zeker nu we weer een nieuwe start gemaakt hebben.
 

 

 
 
 
Ellis - Praktijkmanager   
 

Al sinds begin 1993 werkzaam binnen onze praktijk. Begonnen als stoelassistente en uitgegroeid tot de spil van onze praktijk. Verantwoordelijk voor alles wat niet direct met de tandheelkunde aan de stoel te maken heeft en hoofd van de administratie. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen. 

     
 
 
 
 
Nathalie - Preventie-assistente
 
Nathalie is sinds 1990 tandartsassistente en sinds 2001 werkzaam als preventie-assistente. Nathalie werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emma - Preventie assistent
 
Sinds kort is er, op maandag t/m vrijdag (indien geopend) Emma,... Ze is preventie assistent, assistent en neemt zo nu een dan ook de telefoon op.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carmen - Preventie assistent
 
Net als Emma is ook Carmen de gehele week aanwezig (vrijdag enkel als de praktijk geopend is)
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Ghazal Koning - Mondhygiëniste

Ghazal Koning werkt sinds 1 januari 2020 als zeer gedreven mondhygiëniste (bachelor at health) bij ons in de praktijk. Ghazal is al 17 jaar werkzaam in de tandheelkunde en zeer kundig en gedreven in haar vak. Ook als u geen patiënt bent in onze praktijk kunt u gebruik maken van haar diensten. Zij zal beginnen op de maandag en start haar dag al om 7.00 uur.  
  

 
 
 
  
 
 
Peter Timmer - Tandtechnieker (KPT)
 
Peter is er voor al uw techniekwerk en tevens voor het aanmeten van uw nieuwe prothese.

Hij is ook verantwoordelijk voor al ons tandtechnisch werk, zoals kronen, bruggen, frame’s, protheses en dergelijke. U kunt bij hem terecht voor de reparatie van uw prothese (of plaatje).
 
U kunt hem bereiken onder telefoonnummer:
 
078-6126178 voor Timmer Tandtechniek  
 
 
Joke Timmer - Balie assistente
 
Woensdag en donderdag (ochtend) is Joke het aanspreekpunt in onze praktijk en tevens kunt u haar vragen stellen die over Tandtechnisch Lab Timmer gaan.

 

 
 
 
 
 
 
    
 
 

  
 
 
 
  

Afbeelding invoegen
   
 
 
Afbeelding invoegen                            
 
 
Afbeelding invoegen 

 

                                                 
 
  Afbeelding invoegen
 
 
 
Afbeelding invoegen