Ons Team


 
 
 

 
   
   
   
 
Pascal Coppoolse – Tandarts
 
Afgestudeerd in 1993 aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Eerst waargenomen in Amstelveen en Almere en toen in Zwijndrecht terecht gekomen. Vanaf eind 1993 aldaar werkzaam. Grote affiniteit voor het werken met kinderen, de cosmetische- en endodontologische tandheelkunde. "Maar eigenlijk vind ik elke discipline in de tandheelkunde nog steeds erg leuk"!
 

 
 
 
 
Ellis - Praktijkmanager   
 

Al sinds begin 1993 werkzaam binnen onze praktijk. Begonnen als stoelassistente en uitgegroeid tot de spil van onze praktijk. Verantwoordelijk voor alles wat niet direct met de tandheelkunde aan de stoel te maken heeft en hoofd van de administratie. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen. 

     
 
 
 
 
 
 
Robin – Preventie-assistente    
 
Robin is in 2008 bij ons gekomen en als snelle leerling behaalde ze haar diploma voor assistente met aantekening 'preventie' in 2010. Robin werkt op dinsdag, woensdag ochtend en donderdag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nathalie - Preventie-assistente
 
Nathalie is sinds 1990 tandartsassistente en sinds 2001 werkzaam als preventie-assistente. Nathalie werkt op de dinsdag en donderdag.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Joy - Preventie-assistente
 
Nadat ze eerst tijdens haar opleiding haar stage bij ons heeft volbracht werkt Joy sinds 2016 in onze praktijk. Ook zij is bevoegd preventie assistente. Joy werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag . 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dana - Assistente

Sinds kort is Dana ons team komen versterken, zij werkt maandag, dinsdag middag, woensdag, donderdag en vrijdag ochtend.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghazal Koning - Mondhygiëniste

Vanaf 1 januari 2020 komt Ghazal Koning ons team versterken als mondhygiëniste. Ghazal is al 16 jaar werkzaam in de tandheelkunde en zeer kundig en gedreven in haar vak. Ook als u geen patiënt bent in onze praktijk kunt u gebruik maken van haar diensten. Zij zal beginnen op de maandag en start haar dag al om 7.00 uur.  
  

 
 
 
  
 
 
 
 
Peter Timmer - Tandtechnieker (KPT)
 
Peter is er voor al uw techniekwerk en tevens voor het aanmeten van uw nieuwe prothese.

Hij is tevens verantwoordelijk voor al het tandtechnisch werk, zoals kronen, bruggen, frame’s, protheses en dergelijke. Ook kunt U bij hem terecht voor de reparatie van Uw prothese (of plaatje).
 

U kunt hem bereiken onder telefoonnummer:
 
     078-6126178 voor Timmer Tandtechniek 
 
 
 

 
Joke Timmer - Assistente
 
Dinsdag, woensdag en donderdag is Joke het aanspreekpunt op Tandtechnisch lab Timmer en tevens ondersteunt ze de baliewerkzaamheden.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
    
 
 


   
Afbeelding invoegen 
 
 

Afbeelding invoegen 

 
  
Afbeelding invoegen
  
 
 
                                            Afbeelding invoegen 
 
 


 
 


                                                 
 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
 

Afbeelding invoegen