Home

Welkom bij Tandartspraktijk Coppoolse,

Wij nemen met veel plezier weer nieuw patiënten aan!
 
U bent van harte welkom!!
 
In onze modern vormgegeven praktijk werken wij als professioneel team, met de modernste apparatuur en technieken. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van de halfjaarlijkse controle tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussen in.
 
Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen ontwikkelen we in overleg met u het best passende behandelplan.

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team! Zowel tandarts als medewerkers volgen regelmatig bijscholing, om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en om zo hun kennis en kunde op een hoog peil te houden. Op die manier bent u bij ons altijd in goede handen en verzekerd van goede en professionele zorg. Uiteraard zijn wij lid van het KNMT, BIG geregistreerd en ingeschreven in het KRT register.
 
Tevens zijn wij een SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) gecertificeerd opleidingsbedrijf. U zult bij ons dan ook met enig regelmaat stagiaires zien rond lopen.

Onze website geeft u informatie over onze praktijk en over tandheelkunde in algemene zin. Kijkt u rustig rond op de site en maak kennis met onze praktijk, haar medewerkers en ons behandelaanbod.
 
Heeft u na het lezen van deze site behoefte aan uitgebreidere informatie over de verschillende behandelmogelijkheden, of wilt u een afspraak maken, dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens in onze praktijk!

 

Privacy- en Cookieverklaring Website